home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jeep metlice

Jeep je objavio da vlasnici njihova dva modela pravih terenaca Wrangler i Gladiator sada mogu da imaju čistiji pogled na stazu ili put sa novim metlicama brisača visokih performansi tima Jeep Performance Parts (JPP) u Moparu, koje brzo čiste vetrobransko staklo s manje tečnosti za pranje.

Ključni element novih JPP performansnih brisača je 12 laserski isečenih rupa duž svake metlice, stvarajući mokre mlazove koji ispuštaju tečnost za pranje celom dužinom, preplavljujući prljavo vetrobransko staklo dok metlica putuje duž svog luka. Prljavština i komadići npr. zemlje se ispiru prvim potezom, navodi Tportal.hr.

Uz onemogućene standardne mlaznice za raspršivanje tečnosti, JPP sistem koristi manje tečnosti za pranje dok minimizuje 'slepe sekunde' prljavog vetrobranskog stakla tokom vožnje.

Jeep metlice

'Naše nove, inovativne JPP metlice brisača brzo vraćaju vidljivost dok se suočavaju s najtežim stazama zadržavajući tečnost za pranje tamo gde joj je mesto - na staklu', rekao je Mark Bosanac, viši potpredsednik za Severnu Ameriku, Mopar servis, delove i brigu o kupcima. 'Savršene za terensku ili drumsku vožnju, naše nove ultra-sposobne metlice brisača samo su jedan od više od 500 proverenih, fabričkih podržanih delova i dodataka u našem Jeep portfelju.'

JPP komplet brisača performansi (Mopar broj dela PW100013AB) je sada dostupan u SAD-u i Kanadi (uskoro na drugim tržištima) za modelsku godinu 2018. i novije modele Jeep Wrangler i Jeep Gladiator. Komplet sadrži metlice i cevi potrebne za početnu ugradnju, kao i jedan set zamenskih metlica, a preporučena maloprodajna cena američkog proizvođača je 140 dolara.

Izvor: Tportal.hr

Foto: Jeepčitanja : 375Komentari