home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW i AC Milan

Partnerstvo između BMW i AC Milana je počelo ju martu 2021. kada je italijanska filijala nemačkog proizvođača premium automobila postala automobilski i premium partner za AC Milan.

Sada se partnerstvo nastavlja sa novim poglavljem. Poseban dan su proslavili u Milanelu BMW Italia i AC Milan. Masimilijano Di Silvestre, predsednik BMW Italia, isporučio je automobile za sezonu 2022/2023 prvom timu, u prisustvu Paola Skaronija, predsednika AC Milana, Paola Maldinija, tehničkog direktora i Stefana Piolija, trenera.

Flota od 25 automobila (9 BMW X5,15 BMW X6 i jedan BMW iX) bila je poređana sa strane sa personalizovanom tablicom za svakog igrača. Cela ekipa AC Milana, uključujući svetsku zvezdu Zlatana Ibrahimovića, prisustvovala je događaju. Di Silvestre, predsednik i izvršni direktor BMW-a u Italiji, simbolično je predao ključeve automobila na ceremoniji na kojoj su protagonisti bili kapiten AC Milana Davide Calabria zajedno sa Olivijeom Žiruom i Simonom Kjaerom. Još jedna zvezda dana bio je potpuno novi BMW XM plug-in hybrid koji je predstavljen ranije ove nedelje.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 403Komentari