home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Slupani Huracan

Alkohol i V10 nisu dobra kombinacija

Kažu da su iznajmljeni automobili najbrži na svetu, pa kada se tome doda ogromna snaga i alkohol, to je recept za katastrofu. Jedan 32-godišnji vozač u Švajcarskoj se u to uverio na teži način ranije ovog meseca.

Vozač iz Ciriha je sa saputnikom u unajmljenom Lamborghiniju Huracan putovao u Bern. Međutim, na manje od pola puta, u blizini Suhra u Švajcarskoj, vozač je izgubio kontrolu i sleteo s puta. Iako je tačan razlog gubitka kontrole nad superautomobilom nepoznat, na fotografijama koje je podelila kantonalna policija vidi se automobil pored autoputa, iza zaštitne ograde, navodi Jutarnji.hr.

Srećom, u nesreći niko od putnika u Lamborghiniju nije povređen, kao ni bilo ko drugi. Huracan, međutim, nije bio te sreće. Pretrpeo je veliku štetu na prednjoj četvrtini s vozačeve strane, koja je u nesreći gotovo u celosti otkinuta.

Što je dovelo do toga da vozač izgubi kontrolu, evidentno je. Policija kantona Argau je utvrdila da je 32-godišnji vozač bio jako pijan u vreme nesreće. U narednoj noći proslave Nove godine pozivamo sve vozače na povećanu bezbednost i oprez.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Polizei.newsčitanja : 583Komentari