home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla volan

Korisnik društvenih mreža pod imenom Prerak je objavio da je prošle nedelje podigao novi Teslin Model Y. Ni nedelju dana kasnije, dok je vozio autoputem, volan je otpao i našao mu se u krilu. Svoje neprijatno iskustvo je odmah podelio na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da ovo nije izolovan slučaj. Kako piše The Drive, ista stvar se dogodila 2020. godine jednom vlasniku Tesle Model 3. Automobil je bio star tek mesec dana, a u tom slučaju je uzrok "kvara“ bio izostanak matice, prenosi Index.hr.

Kako god, Prerak je dao šlef službi da mu odvezu vozilo u Teslin servisni centar gde mu je popravka naplaćena 103.96 dolara. Nakon što je podneo zahtev, iznos mu je u celosti refundiran. Prerak je zaključio da je u potpunosti izgubio poverenje u Teslu pa želi da automobil vrati uz vraćanje celokupnog plaćenog iznosa.

A tu sledi novo iznenađenje. Naime, proizvođač je u tišini još 2020. godine ukinuo mogućnost 7-dnevnog vraćanja automobila bez penala. Servisni centar je obavestio da nema mogućnosti vraćanja vozila te da kontaktira odeljenje prodaje u svrhu postizanja dogovora.

Izvor: Index.hr

Screenshot: Twitterčitanja : 426Komentari