home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo Tribe Days

          Alfa Romeo pruža celom svom „plemenu“ priliku da prisustvuje drugom izdanju manifestacije „Dani plemena“ / “Tribe Days”, koju ovaj brend organizuje za svoje kolekcionare, kupce i ljubitelje širom sveta.

          Drugo izdanje u ime jubilarnih proslava: 100 godina logoa Quadrifoglio, 60 godina trkačkog odeljenja Autodelta, ali i činjenica da se ove godine obeležava stogodišnjica neponovljive trke „24 sata Le Mana“.
          Internacionalni skup trajaće od 30. juna do 2. jula na legendarnim trkačkim stazama Montlhéry i Le Mans, tokom trke „Le Man Klasik“ koja se ne sme propustiti.
          Pored toga što će biti deo ekskluzivnog međunarodnog skupa, fanovi će imati priliku da iskuse različite neponovljive aktivnosti zajedno sa brendom Alfa Romeo: test vožnje na legendarnim stazama, slavljeničke parade, radionice, učešće u Le Man Klasiku, obilazak staze Le Man, i još mnogo toga.
          Više informacija o tome kako da se prijavite na ovaj neponovljiv događaj možete naći ovde.

Drugo izdanje manifestacije Alfa Romeo Dani plemena samo što nije počelo, a ovaj brend će svim svojim fanovima pružiti priliku da učestvuju - i budu deo - događaja koji se ne sme propustiti.

Od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula, Alfa Romeo će poželeti svojim fanovima dobrodošlicu na legendarnoj manifestaciji Le Man Klasik, moto reliju i pružiće im priliku da učestvuju na jedinstvenom događaju: Dani plemena - 2. izdanje.

Tri dana čiste strasti koja uključuju jedinstvene događaje i ekskluzivna iskustva vožnje na stazama Montlhéry i Le Man, na kojima su ispisana čudesna poglavlja u istoriji svetskog moto-sporta.

Ova 2023. godina predstavlja veliku prekretnicu za Alfa Romeo i Le Man, zbog stogodišnjice kultnog logoa Quadrifoglio: legendarnog simbola koji predstavlja obeležje najboljih modela Alfa Romea još od 1923. godine. I to nije sve. Ove godine se obeležava i stogodišnjica jedne od najprestižnijih trka na svetu: neponovljiva „24 sata Le Mana“.

Dva jubileja i protagonisti nezaboravnih momenata u istoriji trka proslavljaju 100. rođendan: jednostavno prilika koju fanovi moto-sporta ne smeju propustiti!

PR saopštenječitanja : 304Komentari