home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
mazda moto stub

Svađe u saobraćaju su svakodnevna pojava. Kombinacija gužve, frustriranosti i pogrešnog poteza često završe verbalnim sukobom koji u stvari nikad ne rešava problem. Stvar postaje još gora ako se jedan od učesnika odluči na fizički obračun.

Na videu koji je ove nedelje osvanuo na YouTubeu svedoci smo obračuna koji je umalo završio kobno. Priča kreće ovako: vozač Mazde 3 je odlučio da se prestroji u drugu traku, ali nije video motociklistu. To je razljutilo motociklistu koji je krenuo u verbalni sukob (tu kreće video snmak koji je osvanuo na YouTubeu). Nakon jednog minuta, vozač Mazde se odlučuje za neverovatan potez: naglim skretanjem udesno ruši motociklistu koji je pukom srećom prošao bez težih povreda.

"Moja verenica i ja smo se vozili prema restoranu kada smo videli čoveka na prelepom motoru. U tom trenutku, ispred njega se neoprezno prestrojila Mazda 3 što je razljutilo vozača motora. Krenuli su u međusobnu raspravu, a onda je vozač Mazde automobilom udario u motociklistu. Zaustavili smo se kako bi proverili da li je motociklista povređen, a ubrzo je došla i Hitna pomoć", opisao je incident vozač čija kamera je sve i snimila. Šta god da je motociklista u svađi rekao vozaču Mazde, njegov postupak ni u kom slučaju ne može da bude opravdan pa ga čeka suđenje i potencijalna zatvorska kazna.

Izvor: Jutarnji.hrčitanja : 584Komentari