home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aurus kabriolet

Paradni kabriolet iz porodice novih ruskih automobila premijum klase Aurus, nastalih u projektu Kortež, prvi put prikazan je bez maske.

Video snimak načinjen na probi Parade pobede u podmoskovskom gradu Alabinu objavila je televizijska stanica Zvezda. Na probi su učestvovale i jedinice pešadije, mehanizovana kolona i avijacija.

Kako je već pisano, kabrioleti su se pojavili iz proizvodnje uoči Parade pobede kako bi učestvovali na manifestaciji koja se devetog maja u čast pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu tradicionalno održava na Crvenom trgu u Moskvi.

Kabriolet je napravljen u stilu sedana Aurus Senat S600, a koristiće se na zvaničnim manifestacijama. Moguće da će se naći i u slobodnoj prodaji. Automobil je opremljen mekim krovom na sklapanje i podesivim rukohvatom za vožnju u stojećem stavu. Za razliku od sedana paradni Aurus ima dvoja vrata. Novi automobili će zameniti stare sovjetske kabriolete ZIL koji su se decenijama koristili na svečanostima p0vodom Dana pobede.

Automobili iz porodice Aurus smatraju se konkurentima Bentliju i Rols Rojsu. Privatnim kupcima iz Rusije prva vozila biće isporučena u trećem ili četvrtom kvartralu ove godine.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video snimak paradnog kabrioleta marke Aurus koji će učestvovati na Paradi pobede, ali sa maskirnom ceradom.

Izvor: Russia Beyond

Foto: Screenshotčitanja : 460Komentari