home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Sentry Mode

Pojedini građani još uvek nisu čuli za Tesla Sentry Mode, pa sve više vandala završava na internetu, budući da opcija za snimanje napadača sve beleži i čuva, što je odličan materijal za viralne sadržaje.

Kompanija Tesla osposobila je još više kamera i aktivirala “stand-by” parking mod, a opcija je postala Sentry Mode, i uključuje alarm i sistem za obaveštavanje koji se aktiviraju u slučaju da kradljivci priđu automobilu. Opcija je prvobitno kreirana da automobile zaštiti od krađe, budući da je u poslednje vreme ukradeno više Tesla modela, ali se pokazala kao korisna i u drugim situacijama, pa je zabeleženo i nekoliko vandalskih napada. Tako je jedan Tesla Model 3 vlasnik iz mesta Broomfield u Coloradu podelio snimak napada na svoj automobil, a video je pogledan preko 100 hiljada puta, te ubrzo postao viralan. Na snimku se vidi žena koja je oštetila automobil, i to, kako se čini, bez ikakvog razloga i potpuno namerno.

Milioni Tesla kamera beleže bizarne momente širom sveta, a Sentry Mode je već nekoliko puta pomogao u pronalaženju vandala čije su akcije direktno uticale na stanje automobila, te budžet vlasnika.

Izvor: PCpress.rs / Electrekčitanja : 605Komentari