home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na videoservisu YouTube objavljen je klip čija tema su automobili koji su bili kandidati za korišćenje tokom snimanja filma "Fast and Furious".

Universal Pictures priprema premijeru novog filma "Fast and Furious" za 28. maj ove godine, ali dok se to ne dogodi, prisetimo se prvog filma iz 2001. godine.

Prvi film je učinio popularne glumce legendama u svetu automobila, ali tu nije reč samo o glumcima, nego i o njihovim automobilima poput Supre, Chargera i drugih.

Međutim, u videu na YouTubeu Craig Lieberman, tehnički savetnik kompanije Universal Pictures koji je radio na prva tri filma, govori o automobilima koji su odbijeni ili uklonjeni iz prvog filma, kao i o razlozima zbog kojih je to učinjeno.

Na primer, Brajan je u prvoj sceni trebao da vozi Mitsubishi 3000GT, ali je odlučeno da to ipak bude Eclipse. Takođe, prema originalnom scenariju, Vince je trebalo da vozi Hondu Civic, ali je glumac Matt Schulze ipak bio previsok da bi se smestio u automobil tako da je dobio Nissan Maximu.

Kreatori filma su želeli da automobili odgoaraju likovima, ali i da se uklope u tada mali budžet filma. Takođe, svi korišćeni automobili su morali da se u to vreme peodaju kao novi u SAD-u i da predstavljaju tjuning scenu ove zemlje.

Nakon premijere filma, korišćeni automobili su značajno dobili na popularnosti, a mnogi su prodati po visokim cenama, posebno nakon smrti glumca Paula Walkera.

Izvor: Klix.bačitanja : 241Komentari