home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vozač Ferrarija 348 naučio je na teži način da se veoma lako može pogrešiti onda kada ste preterano srećni pedalom gasa svog superautomobila.

Ovaj urnebesni snimak nedavno je podeljen na Reddit platformi, ubrzo postajući viralan na mreži. Međutim, brzom pretragom otkrivamo da se ovaj incident zapravo dogodio nekoliko godina ranije, putem snimka iz 2015. godine, do kog je ekipa Carcoops publikacije deošla putem youtube pretrage, ali i dalje ostaje nejasno da li se radi o originalu ili kopiji. Bilo kako bilo, ovaj snimak nastao je u Belgiji i gotovo je sigurno veoma tužan za sve koji sebe smatraju ljubiteljima Ferrari automobila.

Video počinje sa usporavanjem vozača ovog 348 modela na raskrsnici pre nego što je krenuo da skreće u desno. Umesto da krene tamo kuda se uputio u kontrolisanom i normalnom maniru, baš kao što bi to svaki normalan vozač uradio, ovaj čovek je odlučio da zakuca desnim stopalom do patosa, što je učinilo da njegov konjić poskoči veoma vispreno.

Da je iskusniji vozač u tom trenutku bio za volanom, ovo proklizavanje bi sa lakoćom bilo iskontrolisano, ali nažalost ovaj vlasnije je previše korigovao putanju svog vozila, odmah ga poslavši na levu stranu pre nego što je uspeo da ga zaustavi uz pomoć zida od cigle, smeštenog pokraj puta.

Vozač je brzo postavio Ferrari u rikverc i izvukao se nazad na put, dok je u jednom trenutku delovalo da će pokušati da se odveze i napusti mesto događaja. Umesto toga, on je jednostavno izvukao automobil sa trave nekoliko metara i onda ga zaustavio na ivičnjaku, očigledno posramljen svojom greškom.

Video nam ne omogućuje da vidimo prednji deo 348 modela, što znači da je teško proceniti koliku je štetu ova greška stvorila. Međutim, možemo biti potpuno sigurni da o kolikoj god količini štete da se radi, ona nikako nije jeftina.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 251Komentari