home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ken Block potpisao za Audi

Ken Block i Audi su najavili novo partnerstvo video zapisom koji počinje vožnjom u nekim klasičnim automobilima, a fokus će biti na električnim vozilima. Na video zapisu Ken Block gleda neke od najpoznatijih modela nemačkog proizvođača.

Zaista, Audi navodi da je Block dobio neko vreme u Audiju Sport quattro S1, Audiju V8 quattro iz DTM-a i Audi e-tron Vision Gran Turismo. Osim toga, vozač poznat po tome što je skrenuo pažnju sveta na Gymkhanu dobio je malo vremena i u Audiju RS- e-tron GT-u, piše Jutarnji.hr.

‘Audi je marka koja je rasplamsala moju strast prema automobilskom sportu. Izuzetno sam uzbuđen što započinjem ovo novo poglavlje. Zajedno ćemo razvijati inovativne projekte i pomerati granice električne mobilnosti‘, rekao je Block u saopštenju.

‘Audi RS e-tron GT me zaista iznenadio. Dizajn je izuzetan s velikom pažnjom prema detaljima i savršenom završnom obradom. Doživljaj u vožnji je neverovatan: automobil je neverovatno brz i vrlo dobro se upravlja. Težište je vrlo nisko pa možete da brzo promenite smer‘, kaže Block.

Osim ‘ekskluzivnih projekata na polju električne mobilnosti, ostaje nejasno šta će još sve proizaći iz partnerstva. Pretpostavljamo neke video zapise o vožnji s visokim performansama i Blockom za upravljačem.

‘Ken Block deli našu ljubav prema performansama. On ima sposobnost da nadahne ljude. Svojim progresivnim razmišljanjem pratiće nas na našem putu u elektrifikovanu budućnost. Dobrodošao u tim!‘, rekao je Henrik Wenders, šef Audi brenda.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 415Komentari