home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bežanje policiji

Vozači autoputa u Majamiju su mogli da vide ono što bi moglo da bude najsporija policijska potera ikada snimljena videokamerom. Videozapis prikazuje ženu koja bosonoga šetajući 'pokušava da pobegne' policijskim Chargerima.

Bizarni incident je počeo 11. oktobra tokom dana, nakon što je žena na autoputu viđena da pešači bosa. Policijski Dodge Charger se polako približavao, a saznajemo da je policajac za volanom pokušavao da odvede ženu do sigurnijeg mesta.

Na videozapisu, objavljenom na YouTube kanalu ViralHog, vidimo da žena nema nameru da stane i objasni policijskim službenicima kako je završila na autoputu. Ubrzo se u celoj priči pojavljuje još jedan policijski Charger koji zaustavlja saobraćaj, piše Jutarnji.hr.

Nemajući strpljenja da nastavi vožnju uz ženu koja pešači po sredini autoputa, policajac izlazi iz automobila i počinje da trči za njom, na kraju je uhvativši. Drugi policajac ih prati automobilom. Nismo sigurni zašto je gospođa odlučila da hoda autoputem, dovodeći sebe i druge u veliku opasnost, ali na sreću, niko nije povređen tokom incidenta.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 401Komentari