home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Poslednja generacija najveće limuzine koju je Mercedes-Benz predstavio sredinom prošle godine, dobila je nimalo lak zadatak - da postane najbolji automobil na svetu, podigne standarde na planu bezbednosti, i da bude najnaprednija i najefikasnija kada je reč o potrošnji goriva. Naravno pri svemu tome svojim putnicima treba da u kabini ponudi isključivo vrhunski luksuz i udobnost.

 (Dalje)Skoro dva meseca nakon što je komunalna policija dobila ovlašćenje da kažnjava divlje taksiste koji na dolaznom terminalu "Aerodroma Nikola Tesla" nude taksi uslugu, na internetu je osvanuo snimak na kojem je, kako kaže tvorac ovog klipa Zlatan Zlatković iz "Beogradskog taksija", zabeleženo kako su se ponašali ilegalni taksisti u ovoj vazdušnoj luci u prethodnih šest meseci.

 (Dalje)

Ako video u prilogu nije montiran, onda moramo reći da ova gospoda (i jedna dama) imaju...reproduktivne organe od čelika. Video prikazuje kako grupa mladih osoba stoji nasred puta okrenuta leđima Leopard tenku, koji sprovodi test naglog kočenja!?

 (Dalje)

Kompanija Audi predstavila je urnebesnu reklamu koju će emitovati tokom NFL finala američkog fudbala, popularnom SuperBowl-u u kojoj predstavlja osnovne prednosti svojih automobila - poverenje u inženjering.

 (Dalje)

Vozači Formule 1 u većoj ili manjoj meri svoj hleb zarađuju i testirajući različite drumske automobile marki i proizvođača za koje nastupaju. Neki testiraju sa navodnicima jer je proizvođač procenio da bi pojavljivanje njihovog XY vozača moglo poslužiti kao dobra reklama za Drumski Model serije Dosada 2.0 GTBezveze. Drugi vozači, međutim, posao testiranja i saradnje sa inženjerima shvataju veoma ozbiljno. Jedan od takvih vozača bio je neprežaljeni Ayrton Senna.

 (Dalje)

Otvor za sipanje goriva nalazi se sa jedne a pumpa sa druge strane automobila. Crevo nije dovoljno dugačko, ali ni vi se niste baš idealno parkirali. Kako rešiti problem?

 (Dalje)VIDEO I: Hyundai Elantra "Nice" reklama  (Dalje)