home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Promotivni spotovi za automobile su često namerno preterani kako bi privukli pažnju kupaca, što nije kršenje zakona. Ipak, verovali ili ne, postoji i kategorija 'prepreteranog'

Nissan je navodno prvi proizvođač u poslednjih dvadeset godina koji je prekoračio preko ove nevidljive crte. Japanci su isprovocirali američko Federalnu komisiju za trgovinu reklamom ‘Hill Climb’ (inače snimljena još 2011.) u kojoj kamionet Frontier pomaže bagiju na peščanoj dini.

 (Dalje)

* 4,5 litarski V8 motor raspolaže sa 445 kW/605KS i 540 Nm, ubrzanje od 0 do 100 km/h traje tačno 3 sekunde, do 200 km/h stiže za 9,1 sekunduVIDEO: GTA u Rusiji

26 Jan 2014 - 12:11 Video Link
Sudeći po onome što je tokom Supertesta demonstrirala Ford Fiesta, njenim konstruktorima je pošlo za rukom da uspešno usklade praktičnu formu gradskog automobila i moderan, gotovo sportki stil.

 (Dalje)

Švedski fudbaler bh. korena Zlatan Ibrahimović novo je zaštitno lice Volvoa. Reklama za ovaj automobil je snimljena na severu Švedske. Ovako izgleda Švedska 2014. godine, kaže Zlatan u reklami.

 (Dalje)Većina vas je verovatno čula za Remi Gaillarda, a i ako niste, samo ukucajte njegovo ime na YouTube-u, pogledajte par klipova i Francuz će vam se vrlo brzo urezati u pamćenje. Reč je o humoristi koji u svojim nastupima maltretira sve redom – od običnog naroda do policije.

 (Dalje)

Tokom proteklih par decenija, trend u automobilskoj industriji je da se vlasnik automobila odvoji od procesa vezanih za održavanje i popravljanje istog. Međutim, taj trend bi mogao da se promeni, a predvodnik novog talasa, čini se, biće BMW koji je predstavio naočare koje svakoga mogu pretvoriti u iskusnog mehaničara.

 (Dalje)