home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Puna linija, isprekidana linija, izgleda da vozači ne mare. Večito u žurbi da negde stignu pre, odlučuju se na preticanje makar ih to koštalo i života.

 (Dalje)

Volimo praktične šale, pogotovo kada se ne izvode na naš račun, ali u ovoj BMW-ovoj koju možete pogledati u video prilogu, verujemo, rado bi učestvovalo i više ljubitelja bavarske marke

 (Dalje)

General Motors je danas i zvanično potvrdio da je Chevrolet Camaro ZL1 modelske godine 2012 stazu Nirburgring prešao za 7 minuta i 41.27 sekundi.

 (Dalje)

Steven Regan je u junu ove godine ukrao bager sa gradilišta u blizini Mansfielda i krenuo u bekstvo. Skrenuo je sa glavnog puta, srušio ogradu i preko polja stigao do lokalnog groblja. Bez kontrole je rušio spomenike, a sve je uhvatila kamera na policijskom helikopteru koja ga je pratila u stopu.

 (Dalje)

Tehnologija je nužno zlo, reći će vam svaki zaljubljenik u sportske automobile, koji je proteklih godina gledao kako rast performansi ide ukorak sa povećanjem težine

 (Dalje)

Bilo je samo pitanje vremena kad će na internetu osvanuti neki video isečak nesreće koja se dogodila prošlog vikenda na Nirburgringu. Ovaj video od 15 minuta imamo zahvaljujući montiranoj kameri na zadnjem staklu jednog automobila koji se našao na stazi.

 (Dalje)VIDEO: Nissan Juke-R

4 Okt 2011 - 16:10 Video Link

VIDEO I

Nissan je objavio video priloge i nove detalje o monstruoznom modelu Juke-R sa čak 480 konja.

 (Dalje)