home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Ono što je u Evropi novi Suzuki Alto (predstavljen inače prošle godine na Salonu automobila u Parizu), to je u Južnoj Americi Suzuki Celerio.

 (Dalje)

Mansory je na poslednjem Salonu automobila u Ženevi predstavio nekoliko ekskluzivnih automobila iz svoje ponude, a možda i najzanimljiviji je Bugatti Veyron Vincero, namenjen individualcima koji teže perfekciji i koji uz to imaju višak para da svoje želje pretvore u stvarnost. Mansory naime svoj rad na vašem Veyronu naplaćuje 985.000 američkih dolara...

 (Dalje)

Prodavnica automobila u američkoj državi Kanzas dosetila se kako da privuče što više kupaca. Uz kupljeno pik-ap vozilo dobijate besplatno - poluautomatsku pušku "kalašnjikov".

 (Dalje)

VIDEO : Audi A5 Sportback

17 Jul 2009 - 17:40 Video Link

Više o Audiju A5 Sportback možete pročitati OVDE.

VIDEO : 100 godina Audija

17 Jul 2009 - 10:36 Vesti, Video Link

U Ingolštatu je 16. jula počela svečanost povodom otvaranja nedelje slavlja, i to na dan kada je pre tačno 100 godina, August Horch osnovao kompaniju za proizvodnju automobila sa imenom izvedenim od prevoda njegovog prezimena sa latinskog jezika, Horch - Audi - Slušaj.

 (Dalje)


Više o Continentalu Supersports možete pročitati OVDE. Svi koji su se (s pravom) pitali koliko je u stvari bezbedan najjeftiniji novi automobil na svetu - indijski Tata Nano (koji se za sada i prodaje samo u Indiji), sada su dobili odgovor na svoje pitanje.

 (Dalje)