home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


BMW je danas objavio kratki teaser video kojim najavljuje svoj novi koncept automobil BMW ConnectedDrive Concept Vehicle.

 (Dalje)

VIDEO I : Hyundai Elantra "Sheep" reklama (Dalje)VIDEO : Savage Rivale

19 Jan 2011 - 20:49 Video Link

Holandski Roadyacht GTS je objavio video koji prikazuje novi supersportski automobil Savage Rivale, a koji se najavljuje već nekoliko godina.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs

BEOGRAD - Žena od četrdesetak godina, upravljajući automobilom beogradske registracije, prošla je kroz crveno svetlo, vozila u kontra smeru i sasekla vozilo GSP-a, nakon čega je izašla iz automobila i verbalno se obračunavala sa vozačem. Pokazala mu je srednji prst, zatim je mahala službenom legitimacijum, da bi nakon toga pljunula na šoferšajbnu autobusa. 

 (Dalje)

Novi video : Tesla Model S

19 Jan 2011 - 13:00 Video Link

Američki Tesla Motors (koji je do sada prodao 1.500 primeraka modela Roadster) je objavio novi video svog električnog automobila Model S, čije se prve isporuke očekuju u drugom kvartalu 2012. godine.

 (Dalje)Nakon što je predsednik Tunisa El Abidin Ben Ali napustio zemlju evo šta se desilo sa Ferrarijem 599 GTB Fiorano koji je bio u vlasništvu njegove porodice. Objašnjenje demonstranata: "To je naš novac."  

Ivan Mitić – Autoblog.rs