home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari će krajem aprila (na Salonu automobila u Pekingu) i zvanično predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)Brazilska filijala General Motorsa je objavila prve zvanične slike i detalje o redizajniranoj verziji malog sedana Chevrolet Classic, koji će u brazilske prodajne salone stići u narednih nekoliko dana, dok će Argentinci morati da se strpe do maja.

 (Dalje)

Najnoviji sportski Ford Focus RS500 (broj u imenu znači da se radi o limitiranoj seriji od 500 komada) je praktično već rasprodat, i to samo 12 sati nakon objavljivanja prvih informacija i slika i uprkos činjenici da nije saopštena ni njegova cena.  

 (Dalje)Poznati turski pop-pevač Metin Senturk, novi je apsolutni rekorder u vožnji automobila za slepe. On je, na pisti aerodroma u gradu Urfi, vozio automobil "ferari F430" brzinom od 292,89 kilometara na čas.

 (Dalje)

Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)

Renault je novi model Wind, odnosno roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo, zvanično predstavio prošlog meseca na Salonu u Ženevi, a u međuvremenu su objavljene i njegove cene na britanskom tržištu.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)VIDEO I  : Chevrolet Cruze RS

 (Dalje)

Subaru of America je na Salonu automobila u Njujorku, sem osvežene 2011 Impreze WRX, javnosti prikazao i unapređenu 2011 Imprezu WRX STI koja će biti dostupna i kao hatchback sa 5 vrata ali i kao sedan.

 (Dalje)