home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : Ford Focus RS500

31 Mar 2010 - 18:32 Video Link

Ford će na Salonu u Lajpcigu i zvanično predstaviti još snažniji Focus RS500, čiji petocilindrični 2,5 litarski turbo motor sada razvija 350KS i 460 Nm.

 (Dalje)Lincoln MKZ Hybrid

31 Mar 2010 - 13:53 Noviteti, Video Link

Ovogodišnji Salon automobila u Njujorku je i mesto gde će svetsku premijeru doživeti i hibridna varijanta Lincolnovog sedana MKZ.

 (Dalje)

Pored najavljenih produženih verzija Mercedesove E klase i novog Audija A8, naredni Salon automobila u Pekingu (25. april – 2. maj) će iskoristiti i bavarski BMW da kineskoj javnosti premijerno prikaže produženu seriju 5 Li.

 (Dalje)

Više o Amaroku možete pročitati OVDE.Fijat automobili Srbija otvorili su prvi Fijatov auto-centar. Salon u Beogradu (Bulevar despota Stefana br. 12) biće mesto gde će domaćem tržištu biti predstavljeni novi modeli Fijata.

 (Dalje)

VIDEO I

Sa startom nove sezone Formule 1, stigao je i novi Safety Car.

 (Dalje)

Nisan Motor je danas saopštio da će njegov novi električni automobil, "lif" (Leaf), imati cenu od 3,76 miliona jena (40.000 dolara), manju od drugih vozila koja ne ispuštaju štetne gasove.

 (Dalje)

XD Concept, prvi hrvatski električni automobil predstavljen je tamošnjoj javnosti.

 (Dalje)

Fiatova poljska Tychy fabrika slavi još jedan jubilej, i to proizvodnju 500.000-tog primerka novog Fiata 500, koji se pojavio 2007. godine.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering već nekoliko godina najavljuje svoj novi superautomobil Venom GT, ali nakon brojnih najava, teaser i špijunskih slika, kao i video klipova, čekanju je sada konačno kraj.

 (Dalje)Više o Polu Vivo možete pročitati OVDE.