home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Još jedno iznenađenje na ovogodišnjem Salonu u Ženevi je i sportski model Hispano Suiza V10 Supercharged, koji neće ostati samo studija za privlačenje posetilaca, već će od leta biti dostupan onima sa oko 700.000 evra na računu (očekuje se godišnja prodaja od oko 25 komada).

 (Dalje)VIDEO : Audi RS5

5 Mar 2010 - 09:31 Video Link

Najsnažniji član Audijeve A5 je nazvan RS5 i ima svetsku premijeru na ovogodišnjem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)Audi A1 S Line

5 Mar 2010 - 00:49 Noviteti, Video Link

Pored standardnog A1 modela i koncepta A1 e-tron, Audi u Ženevi predstavlja i A1 sa S Line paketom.

 (Dalje)

Jedan od Fordovih noviteta na Salonu u Ženevi (pored naravno evropske premijere novog Focusa i svetske prezentacije novog Focusa Wagon) je i definitivna serijska verzija druge generacije kompaktnog MPV modela C-Max, koji je u predserijskoj varijanti bio izložen u septembru prošle godine u Frankfurtu. 

 (Dalje)

Ovo je su prve zvanične fotografije novog koncept automobila koji je plod saradnje GQ magazina i francuskog Citroena, a koji je do sada najavljivan sa nekoliko teaser slika i video klipom.

 (Dalje)

Više o Opelu Flextreme GT/E Concept možete pročitati OVDENakon nekoliko teaser crteža, Hyundai je na Salonu u Ženevi i zvanično održao premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

VIDEO : novi Kia Sportage

4 Mar 2010 - 00:42 Video Link

VIDEO I

 (Dalje)

VIDEO : Mitsubishi ASX

3 Mar 2010 - 21:10 Video Link

Više o Mitsubishiju ASX možete pročitati OVDE.Više o Continentalu Supersports Convertible možete pročitati OVDEItalijanska dizajnerska kuća Pininfarina je konačno predstavila svoj dugo najavljivani koncept novog spajdera koji je svetlost dana ugledao na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Nissan je još ranije najavio da će 80. ženevski salon automobila iskoristiti za promociju nove, četvrte generacije svog malog automobila Micra (u Japanu Nissan March), čija prodaja u Evropi zvanično startuje na jesen.

 (Dalje)

Iznenađenje Citroena za ženevski Salon se zove Survolt Concept i predstavlja razradu Revolte Concepta sa prošlogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)