home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više o GranTurismu MC Stradale možete pročitati OVDE.
BMW je za sledeći Salon automobila u Detroitu (januar 2011.) najavio zvaničnu premijeru najjače verzije serije 1, s tim što će prve oficijelne slike i detalji biti objavljeni u decembru ove godine.

 (Dalje)U Auli Novosadskog sajma danas je svečano otvoren 10. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", a čast da otvori ovu sajamsku manifestaciju imao je naš poznati automobilista Pavle Komnenović.

 (Dalje)

ABS Show - 127. emisija

12 Okt 2010 - 13:55 Video, Abs Link

U okviru epizode ABS Show 127 možete pogledati veliki broj informacija iz sveta automobila, auto moto sporta i specijalne reportaže.

 (Dalje)

Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za našu zrmlju, ponudu sve popularnijih japanskih modela i zvanično je proširio novim, redizajniranim Swiftom.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

Toyota Zelas

12 Okt 2010 - 08:21 Noviteti, Video Link

Toyota je za Santiago Motor Show 2010 pripremila model Zelas, koji u stvari nije ništa drugo nego već dobro poznati Scion tC sa znakom Toyote.

 (Dalje)

New York Times prenosi detalje tajnog projekta kompanije Google koji bi mogao da promeni istoriju omiljenih četvorotočkaša.

 (Dalje)

Sa četiri svetska debija, revolucionarnom električnom tehnologijom te kroz ponosno prikazivanje trkačkih atributa, Chevrolet pravi zazubice na 2010 Sajmu automobila u Parizu.

 (Dalje)

VIDEO I

Italijanski dizajner Marco Procaccini je još pre nekoliko meseci pokazao kao zamišlja naslednika sadašnjeg Alfa Romea 159, i to u vidu kreacije nazvane Alfa Romeo Vittorio Jano.

 (Dalje)

Camaro Z28 će se u prodaji pojaviti sledeće godine, a pod haubom bi trebalo da ima LSA V8 motor sa kompresorom (koji se već ugrađuje u Cadillac CTS-V, gde raspolaže sa 556KS).

 (Dalje)

Dobitnik nagrade od pet miliona dolara za najbolje vozilo koje može preći najmanje 160 kilometara bez punjenja, nije električni automobil, već ono koje vozi na mešavinu etanola i benzina - Very Light Car.

 (Dalje)