home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : BMW ActiveHybrid X6

14 Avg 2009 - 11:47 Video Link


Kao što je bilo i najavljeno, BMW će na Salonu automobila u Frankfurtu 15. septembra novinarima (za širu javnost se Salon otvara dva dana kasnije) predstaviti dva hibridna modela: ActiveHybrid X6 i seriju 7 ActiveHybrid.

 (Dalje)

45 godina nakon promocije prvog Ford Mustanga u Njujorku, legendarni Lee Iacocca, nekadašnji predsednik Ford divizije i poznat kao otac originalog Mustanga (nama u Evropi možda poznatiji po kasnijem spasavanju Chryslera), dobio je čast da jedna specijalna edicija Mustanga bude nazvana po njemu.

 (Dalje)

VIDEO : reklama za BMW X1

12 Avg 2009 - 00:24 Video Link

Više o BMW-u X1 možete pročitati OVDEVIDEO : Rolls-Royce Ghost

11 Avg 2009 - 11:25 Video Link

Rolls-Royce je pre oficijelne svetske premijere (održaće se za nešto više od mesec dana na Salonu u Frankfurtu) svog dugo najavljivanog modela Ghost, objavio i zvanični video ove luksuzne limuzine, koju će pokretati novi 6,6 litarski V12 motor.Nakon prvih zvaničnih teaser slika, iz Peugeota je stigao i ovaj teaser video, koji prikazuje delove njihovog novog kupea RCZ, najavljenog za ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

VIDEO I : Porsche 911 Turbo history

Istovremeno sa objavljivanjem slika i detalja o obnovljenom Porscheu 911 Turbo, modelske godine 2010., Porsche je objavio i nekoliko videa koji pokazuju istoriju ovog modela.

 (Dalje)Nesvakidašnji događaj na izraelskom auto-putu. Naime, zalutali konj prešao je preko automobila i uništio mu vetrobran. Događaj je snimila grupa turista.

 (Dalje)