home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Više o novom Nissanu Fuga možete pročitati OVDE

Domaći uvoznik BMW-a je na svom zvaničnom sajtu (www.bmw.rs), sem za nove modele X1, X5 M i X6 M, objavio i cene za BMW seriju 5 Gran Turismo.

 (Dalje)

237KS, serija od samo 20 komada i cena od 38.599 funti u Velikoj BritanijiNa ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju su prisutne samo tri inostrane kompanije, a jedna od njih je i nemačka BMW Alpina, koja je predstavila i model B7 BiTurbo u LWB verziji sa dužim međuosovinskim rastojanjem.

 (Dalje)

VIDEO I : Honda CR-Z

 (Dalje)

Danas je za novinare otvoren 41. Salon automobila u Tokiju, dok će šira javnost novitete 108 kompanija moći da vidi od 24. oktobra do 4. novembra.

 (Dalje)

U Toyotinoj ponudi odavno nedostaju sportski modeli, a na 41. Salonu automobila u Tokiju (za posetioce se otvara 24. oktobra) pojaviće se istovremeno dva takva automobila.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu premijeru, serijski Lexus LFA se pojavio na ovom videu, koji u potpunosti otkriva njegov izgled. Više detalja o ovom sportisti sa 500+ konja sledi veoma brzo, posle oficijelne prezentacije.Toyota će još tokom ove nedelje na Salonu automobila u Tokiju javnosti predstaviti novi hibridni model u svojoj paleti, čija prodaja u Japanu počinje 7. decembra.

 (Dalje)

Dugo je trajalo, ali na kraju je konačno počela proizvodnja Veritasa III, nemačkog sportskog automobila koji je u formi koncept vozila svetlost dana ugledao još 2001. godine.

 (Dalje)