home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche radni sto

Ukoliko ste veliki ljubitelj automobila nemačkog brenda Porsche, predstavljamo vam neverovatni sto kreiran originalnim delovima legendarne linije 911 ovog proizvođača.

Svako ko je zaljubljen u sportske modele i klasične automobile, svakako će poželeti jedan ovakav pisaći sto u svojoj radnoj sobi. Kada na tržištu tragate za specijalnim stolovima, definitivno nije potrebno gledati dalje od ovog neverovantog dela, koje ne izgleda kao bilo šta drugo što smo do sada imali priliku da vidimo. Komad koji vam predstavljamo nazvan Porsche 911 Writing Desk, kreiran je od strane kompanije 3 GJB 17 i osigurava izvanredan efekat u bilo kom prostoru da se pronađe.

Porsche radni sto

Kreiran od originalnih Porsche 911 delova karoserije, presvučenih Arctic Silver farbom, finiširanim posebnim drvenim delovima od američkog oraha, komplementirajućim konturnim lepotama ovog predivnog automobila, 911 Writing Desk poseduje ikonični zadnji deo nemačkog sportaka, pretvarajući njegov gepek u pisaću površinu, dupliranu kao ostavinski prostor za odlaganje svega potrebnog za rad putem sistema razvijenog nakon što se poklopac stola podigne.

Porsche radni sto

Svakako ne postoji previše razloga zbog kojih biste želeli ovaj Porsche 911 Writing Desk umesto bilo kog drugog komada kompanija IKEA ili Pottery Barn, na primer, ali dizajn koji vidite definitivno može da učini ovu opciju daleko poželjnijom. Kao nameštaj zadužen za kreiranje centralne tačke u vašem radnom prostoru, Porsche 911 Writing Desk neobičan je u svakom pogledu, od neverovatne inspiracije i izvora svojih materijala, do potpuno unikatnog načina na koji se poklopac gepeka pretvara u stoni/privatni segment, dok njegova komplementarna kombinacija drveta i metala savršeno sarađuje u svakom, ali posebno stilskom smislu.

Porsche 911 Writing Desk kreiran je od originalnih delova nemačkog modela automobila i izgleda gotovo potpuno autentično, a prilikom otvaranja poklopca gepeka možete pronaći predivan pisaći sto sa prostorom za odlaganje materijala i stvari, smeštenim unutar dizajna nastalog prefinjenim drvenim i metalnim materijalima namenjenim kohezivnom unošenju elegancije i neverovatnih detalja.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 345Komentari