home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lada Riva Vesta

Iako je ljubiteljima automobila bilo teško da poveruju da će se konceptualni automobil, „Lada Riva“ mutant s licem „Lade Veste“ pojaviti na ulicama, to se ipak dogodilo.

Ruski zaljubljenici u automobile predstavili su još jedno remek delo, neobični spoj „Lade Rive“ i „Lade Veste“, baziran na vozilu VAZ 2105. Ovaj čudni model prvo je predstavljen u vidu konceptualnog automobila, kada je izazvao žučne reakcije, upravo zbog neobičnog izgleda. Ali njegovi tvorci, spretni momci sa Jutjub kanala „Cirkus na točkovima“, na reakcije koje su ga karakterisale kao dizajnersku šalu, nisu se obazirali, brižljivo radeći na ovoj modifikaciji sve dok od nje nisu napravili pravo prevozno sredstvo.

Ruski blogeri su nabavili staru „Ladu Rivu“ (VAZ 2105) na kojoj su ozbiljno intervenisali dok nisu dobili neverovatno vozilo sa prednjom stranom u vidu savremenog modela „Lade“. Da bi do kraja realizovali sve zamisli koristili su plastične detalje, kao i jak karton.

„Doterano“ čudo od automobila jezdi ruskim drumovima, zapanjujući okruženje i redovno izazivajući burne reakcije. Prve fotografije podigle su na noge ljubitelje automobila, kojima je bilo teško da zamisle da bi vozilo ikada moglo da se pojavi u saobraćaju. Neki korisnici društvenih mreža nazvali su novo vozilo „Pijana Vesta“. Tvorci neobičnog automobila tvrde da s tehničke tačke gledišta nije bilo nikakvih promena.

Izvor: Russia Beyond

Foto: Screenshot Autoblog.rs / YouTubečitanja : 913Komentari