home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota papir

Saga o Toyoti Supri, oživljavanju legndarnog sportiste i dalje traje. Po najnovijem obećanju, konačno i zvanično biće predstavljena početkom januara 2019. na salonu u Detroitu. Da li slučajno ili namerno, Toyota odlaže premjeru svog dvoseda u nedogled, pa je, između ostalog, letos organizaovala test vožnje kamuflranog automobila.

E sad, iako Supra službeno još ne postoji, ispostavilo se da su dizajneri koji su uradili kamuflažni dezen, koji se mnogima dopao. Korak dalje u neotkrivanju ali originalnoj promociji Toyota je napravila zanimljivim potezom. Samo za kupce u Engleskoj japanska marka je ponudila ukrasni papir za pakovanj božićnih i novogodišnjih poklona u dezenu kamuflaže Supre, a svaki tabak dimenzija 695mm x 1000mm ima i A90, odnosno, kod šasije. Jedan tabak ovog papira košta 5.5 evra, odštampano je samo 500 tabaka, a kompletan prihod biće prosleđen u humanitarni fond za beskućnike u Engleskoj.

A onima koji još uvek sa ne strpljenjem čekaju Supro, ostaje da se nadaju da neće biti još jednog odlaganja početka prodaje, i da će automobil razvijen u saradnji sa BMW-om, konačno stići u salone.

Izvor: Dmotion.rsčitanja : 255Komentari