home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari u moru

48-godišnji James A. Mucciaccio Jr je krajem godine sleteo svojim skupocenim Ferrarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio.

Suprotno očekivanjima, James nije precenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim Ferrarijem 360 Modena je završio u moru s doka u Palm Beachu jer mu je "Isus tako rekao", javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak sletanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila s dna.

Policija je ranije objavila da je patrola uočila na doku nepropisno parkirani Ferrari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah izvinio i seo za volan. Ali, umesto da se odveze na put, skrenuo je autom u more. Lokalni ribar je sapsio Jamesa iz Ferrarija.

James je zatim policiji izjavio da mu je Isus rekao gde da vozi. "Isus me učinio najpametnijim na svetu i teško je nositi se s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite da se nasmejete“, rekao je, između ostalog, James. 

Vatrogasac koji je učestvovao u spašavanju kaže da mu je rekao da je sleteo jer je "dok egipatski, a oni ne veruju u Isusa". U policijskom izveštaju se kaže da James nije bio pod uticajem opijata.

Izvor: Index.hr

Foto: Screenshot / YouTubečitanja : 376Komentari