home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lada 2106

Prvi čovek kompanija SpaceX i Tesla motors odgovorio je na društvenoj mreži Tviter na pitanje televizije NTV „Kako ti se ovo čini, Ilone Masku“, koje se odnosilo na prepravljenu Ladu (VAZ-2106) na kojoj su hauba i prtljažnik zamenili mesto, pa se stiče utisak da se vozilo kreće unazad.

Lada 2106

„Ha, ha, strava“ (rus. ofigenno), sasvim neočekivano odgovorio je Mask na pitanje kako mu se dopada prepravljena Lada za čijim je volanom bio inovator, osamnaestogodišnji mladić iz Rusije. Snimak koji je NTV postavio na tviter napravljen je na ulicama ruskog grada Stavropolja. Na njemu se vidi kako vozač sedi leđima okrenut prema haubi, dok se motor nalazi u prtljažniku.

Korisnici društvenih mreža na Zapadu ranije su se oduševili memom „Kako ti se ovo čini, Ilone Masku“, koji se pre nešto više od godinu dana pojavio u Rusiji i stekao ogromnu popularnost, prihvatili ga i krenuli da postavljaju ovo pitanje američkom biznismenu i vizionaru objavljujući najneverovatnije, do apsurda dovedene „izume“, bacajući Masku tako „rukavicu“.

Ovoga puta zabeležena je još jedna reakcija, čuvara reda iz Stavropolja koji su prekršajno kaznili neodgovornog vozača i to, kako su naveli, za upravljanje automobilom u uslovima pod kojima korišćenje transprotnih sredstava nije dozvoljeno, za nepoštovanje propisa o obaveznom osiguranju i kršenja pravila koja saobraćajna sredstva na putu moraju da ispunjavaju. Još su saopštili da je prevozno sredstvo vlasniku oduzeto i nalazi se na posebnom parkingu.

Izvor: Russia Beyondčitanja : 651Komentari