home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari F355 Spider

S vremena na vreme na aukcijama se pojave zaista neverovatne stvari, a ponekad je neverovatno da se neke stvari uopšte prodaju. Takav je slučaj ovaj Ferrari F355 Spider iz 1999, odnosno ono što je ostalo od njega.

Da, ova hrpa spaljenog i uništenog metala je jednom bila Ferrari. Osim naplataka gotovo da nema nikakvog drugog znaka koji bi ukazivao na to da je reč o proizvodu iz Maranella. To nije sprečilo nekoga da proba da unovči činjenicu da je ovaj nered jednom bio Ferrari pa se spaljeni F355 našao na aukciji kuće Copart.

Ferrari F355 Spider

Nisu ponuđene nikake konkretnije informacije šta je dovelo do požara i uništenja ovog automobila, ali je navedeno da je reč o “nepopravljivom otpisu vozila”.

Ferrari F355 Spider

Iz nekog razloga u oglasu je bilo navedeno i da reč o modelu s 3,5 litarskim V8 motorom i pogonom na zadnje točkove i ručnim menjačem. Podatak o pređenoj kilometraži je izostao, a bila je navedena i cena od 101.489 američkih dolara. Naravno, radilo se o ceni vozila pre požara.

Možda mislite da niko nikada ne bi pomislio da plati bilo kakav iznos za ono što je hrpa rastopljenog, savijenog, zarđalog i slomljenog metala. Ipak, oglas je povučen jer je “vozilo” prodato. Za sada nema informacija ko ga je kupio, zašto i za koju cenu.

Izvor: Autonet.hrčitanja : 694Komentari