home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford akcija

I ove godine salon Carolina Ford pokreće prodajnu akciju koja ni u Americi ne može da prođe nezapaženo.

Ameri su navikli na sve, ali prodajna akcija u kojoj se na poklon daju stvari poput verskih i nacionalnih simbola začinjenih vaučerom za kupovinu vatrenog oružja ne može da prođe nezapaženo. A to se s marketinške strane čini kao pun pogodak, prenosi Index.hr.

A kako je takva kampanja prošle godine bila prodajni hit, ne čudi što se ponavlja i ove. Tako će svi kupci rasnih američkih vozila uz svog gutača benzina na poklon dobiti po jedan primerak Biblije i američke zastave, ali i vaučer za kupovinu puške Smith & Wesson u vrednosti 400 dolara.

A ako kupac ne želi ovakve poklone, može da bira i kupon u istoj vrednosti za kupovinu sportske opreme u obližnjoj prodavnici.

A svima onima koji se protive popularizaciji oružja generalni direktor Caroline Ford, Derrick Hughes, kratko poručuje da ne ubija oružje, nego ljudi. A pritom želi da bude veoma jasan i kaže: "Ne zauzimamo politički stav ni na koji način, u bilo kojem obliku ili formi, već kod nas rade rodoljubi koji veruju u Ameriku i svi zajedno pozdravljaju našu vojsku." Akcija je počela 1. oktobra i traje do kraja novembra, a važi za kupovinu svih dostupnih vozila u salonu, bez obzira na cenu i starost.

Izvor: Index.hr

Foto: Carolina Ford/Facebookčitanja : 375Komentari