home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota RAV4

Nadzorne kamere redovno snimaju različite saobraćajne zgode i nezgode, ali jedna kamera na porodičnoj kući na Floridi je snimila retko viđen prizor. Naime, kako piše portal Vozim.hr, na snimku je vidljivo da vozač Toyote RAV4 bukvalno preleće kroz drvenu ogradu, punom brzinom prolazi površinom bazena, a zatim izleće kroz ogradu na drugom kraju dvorišta.

Snimci prikazuju nesreću iz dva ugla. Na jednoj kameri je fokus na bazenu i detaljno pokazuje kako ovaj SUV doleće dovoljno velikom brzinom da prođe po površini bazena, bez da upadne u njega. Druga kamera je dovoljno široka da se vidi celi događaj gde Toyota RAV4 prolazi kroz prvu ogradu, uništava barijeru oko bazena i prolazi površinom bazena te izleće na drugu stranu kroz drugu drvenu ogradu i završava u drugom dvorištu.

Fotografije s mesta nesreće prikazuju veliku nastalu štetu na SUV-u, ali je zanimljivo da se isti nije ni prevrnuo te da je celo vreme ostao na točkovima iako se većinu vremena vozio po boku. Takođe, ni sam vozač nije povređen što samo pokazuje kolika je bezbednost novog RAV-a 4.

Prema policijskom izveštaju, vozač ovog automobila je bio u dijabetičkom šoku neposredno pre nesreće pa je upravo to razlog zašto je izgubio kontrolu nad vozilom. Iako isti nije imao nikakvih povreda, hitna pomoć ga je odmah prevezla na detaljne preglede kako bi bili sigurni da nema težih posledica.

Na sreću, niko od članova porodice koji žive u tom domaćinstvu nije povređen. Reč je o porodici s dvoje male dece, a vlasnik navodi da većinu vremena provode baš u tom delu dvorišta uz bazen. S obzirom na to da je padala kiša, niko od porodice na sreću nije bio napolju, ali u obrnutom slučaju, moglo je da bude kobno.

Vlasnik je rekao da se tih nekoliko kuća nalazi uz veoma prometan put te da se ovakve nesreće neretko dešavaju. Samo njegovom komšiji se isti slučaj desio čak sedam puta, pa zato traži od grada da preduzme bolje mere.

Izvor: Vozim.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 609Komentari