home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kokain

Zamislite situaciju - na aukciji ste kupili automobil. Po dolasku u vaše dvorište krenuli ste u proces detaljnog pranja kako bi automobil doveli u fabričkog stanje. I tom prilikom ste, u jednom od “zaboravljenih" pretinaca pronašli - kokain!

I to velike količine kokaina! Kako piše Jutarnji.hr, iako zvuči kao scena iz filma, to se zaista dogodilo u Laredu u Teksasu. Odgovorni novopečeni vlasnik modela krcatog drogom je odmah pozvao - policiju. Kako prenosi Houston Chronicle, specijalni tim odmah je odgovorio na poziv, a rezultat je pronalazak čak 34 paketa punih kokaina. Pritom je njih 17 bilo raspoređeno po automobilu (njih je vlasnik uočio), a ostatak je bio u različitim delovima karoserije. Ukupno je pronađeno 34 kilograma ulične vrednosti čak 850.000 dolara, prenosi Laredo Morning Times.

Nažalost, nisu poznati detalji i marka automobila koji je očigledno bio korišćen za šverc droge, a ostaje pitanje kako je sva ta količina ostala "zarobljena" u automobilu i kako je isti prošao kontrole pre ubacivanja na listu aukcijske kuće...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot The Drivečitanja : 1068Komentari