home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kolekcija

Društvenim mrežama šire se fotografije bunkera u kome pod debelim slojem prašine leže automobilski klasici, piše Index.hr.

Nije poznato ko je vlasnik kolekcije, ali je sasvim sigurno da se radi o jednoj od najopsežnijih kolekcija "jangtajmera", modernih klasika koji su obeležili poslednje decenije prošlog milenijuma.

Radi se o privatnoj kolekciji smeštenoj u garažama nedaleko od Tbilisija, koja uz brojne klasike nemačke autoindustrije donosi automobile kao što su Lancia Delta HF Integrale, Corvette ZR1 i sl. Zanimljivo, ima tu i tjunerskih poslastica, specijalnih verzija pa i kraljeva luksuza poput Maybacha i Mercedesa S600. Takođe, neki od fanova prepoznali su i BMW M5 (E34) u kome je žario i palio Giorgi Tevzadze.

Poreklo, ali i sudbina ovog pravog automobilskog blaga su nepoznati. Teško je reći koliko će još ovi automobili biti skriveni od očiju javnosti u mraku podzemlja pod debelim slojem prašine. Sigurno je samo da će, ako se ikada pojave u prodaji, biti razgrabljeni u rekordnom roku.

Izvor: Index.hr

Screenshot: GTBoard.com/Facebook

Video: GTBoard.comčitanja : 2473Komentari