home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Veverica

Veverice su vrlo slične ljudima po tome što su sposobne da unapred planiraju upravljanje svojim zalihama hrane kroz duži vremenski period. Međutim, ovi mali glodari nisu u stanju da uvek izaberu odgovarajuće mesto za skladištenje svoje žetve.

Tako je jedna preduzimljiva veverica odlučila da uskladišti orahe koje je prikupljala za zimu u motorni prostor vozila, piše Revija HAK. Vlasnik vozila, Bil Fišer iz Severne Dakote, SAD, pronašao je svoj Chevrolet Avalanche prepun oraha, nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana. Na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži, Fišer pokazuje kante od 19 litara napunjene do vrha zalihama ove vredne veverice.

Veverica

Na fotografijama se vidi i da su svaki slobodan kutak ispoda poklopca motora i branici bili napunjeni orasima. Fišer je na kraju morao da uklonitčitav prednji okvir vozila kako bi sve očistio.

"Morao sam da skinem i branike i izvadim sve orahe", rekao je on, ističući da njegovi napori nisu bili 100% uspešni.

"Još čujem da se nešto kotrlja unutar vozila, verovatno u delovima automobila kojima ne mogu da priđem", dodao je Fišer.

Jedna fotografija koju je objavio pokazuje da je uspeo da napuni ukupno sedam kanti oraha izvađenih iz vozila. Sa svakom kantom koja je u proseku imala desetak kilograma, ova vredna veverica uspela je ukupno ubrati preko 70 kilograma oraha za zimu. Na žalost, sav trud joj je bio uzaludan.

Izvor: B92.net / Revijahak.hr

Foto: Facebook / Bill Fischerčitanja : 1638Komentari