home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jestive karte

Javni prevoz sačinjavaju sva ona vozila, plava, žuta ili bela, koja se čine dosadnim, ali korisnim delom naše svakodnevice. U Berlinu konstantno pokušavaju da popularizuju taj oblik transporta, a to čine i maštovitim marketinškim akcijama. Sada su se odlučili za jednu od najoriginalnijih pa sve do petka korisnici mogu da uplate 8.80 za dnevnu kartu koja je jestiva i pritom premazana uljem konoplje. Ona je smeštena u plastičnoj kesici da sve do kraja dana zadržava svežinu i čistoću…

U Berliner Verkehrsbetriebeu, kompaniji koja upravlja javnim prevozom, ističu da u njihovom konopljinom ulju nema opojnih sastojaka kao što su THC ili CBD, prenosi Revija HAK. Kažu da je ulje konoplje jednako bezopasno kao i suncokretovo, ulje bundeve ili maslinovo ulje. Tvrde da ulje konoplje deluje opuštajuće, ali bez navedenih sastojaka to baš i nije dokazano. Ali to nije sprečilo BVG da na kraju pošalje sledeću poruku:

– Božić je najlepše doba godine – kada ga ne provedete tražeći parking mesto ili kupujući u zadnji čas. Ako želite da se opušteno vozite prema Božiću, možete to da učinite s nama – BVG-om. A za dodatno opuštanje pronašli smo još jedan lek. Tačnije: to je stvarno dobra stvar!

Izvor: Revijahak.hr

Foto: BVGčitanja : 1449Komentari