home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti kupovina

Znate onu situaciju kad vas ponese atmosfera pa u prodavnici kupite više nego što ste planirali? A sad zamislite da se nađete u Bugattijevoj fabrici.

Upravo to je napravio jedan neimenovani klijent Bugattija. Nedavno je stigao u fabriku na primopredaju ne jednog, pa ni dva, već ukupno osam automobila. Ako mislite da šest dečjih Baby Bugatti IIS nisu automobili, varate se, cenom premašuju sve do sada viđeno u ovom segmentu. To su igračke kojima cena može da se podigne sve do 60.300 evra, piše Index.hr.

Osim šest automobilčića u živim bojama kupac je podigao i jedan Chiron, i to verziju Super Sport 300+. Konačno, tu je Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition sa sertifikatom “La Maison Pur Sang.” Zanimljivo je da u Bugatti nije stigao sam, već je poveo svoje šestoro dece.

S obzirom na ovako dobru kupovinu, ne čudi što su se u Bugattiju odlučili na jedan nekonvencionalni poklon u obliku posete prostorijama kompanije uključujući dvorac i atelje u kojem se obnavljaju Type 41 Royale i Type 35. U sklopu programa dočekao ih je i Andy Wallace, dugogodišnji test-vozač Bugattija i lični prijatelj novopečenog vlasnika osam Bugattija.

Izvor: Index.hr

Foto: Bugattičitanja : 1093Komentari