home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kosilice

Mladost, ludost… Mladi su puni ideja, ali neke od njih su i opasne. Sellen je selo u nemačkoj pokrajini Severnoj Rajni i Vestfaliji, a u medije ga je gurnula priča o dvojici prijatelja s tjuniranim vozilima. Policija je zaustavila mladiće (starosti 21 i 22 godine) koji su se vozili s modifikovanim kosilicama.

Navodno su jurili kroz selo te privukli pažnju meštana. Svedoci su pozvali policiju koja je zaustavila mladiće. Obe kosilice su bile nezakonito prenamenjene, navodi Revija HAK. Jedno od vozila je domaće izrade, a drugo je bila nelegalno modifikovana John Deere kosilica za travu. Na kosilici izrađenoj u kućnoj radinosti se vidi i zanimljiva geometrija prednjih točkova s negativnim nagibom. Zanimljvo, konstruktor je postavio i završetak izduvnog sistema ispred svog vozačkog mesta. Verovatno voli miris benzina ujutro. Sve zajedno deluje kao inventar Fast & Furious – za siromašne.

Policijci su pripremili odgovarajuće prijave jer vozila nisu registrovana i osigurana. Policija je istakla i da samovoljne izmene na vozilima predstavljaju opasnost za drumski saobraćaj.

Izvor: Revijahak.hr

Foto: Polizei Steinfurtčitanja : 610Komentari