home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Burnt Hair

Sve što je vezano uz Elona Muska ili njegov vodeći brend, Teslu, vrlo brzo postaje bestseler. Nije važno da li se radi o kratkim pantalonama, boci tekile ili bacaču plamena. Ako ga najbogatiji čovek na svetu promoviše, budite uvereni da će ljudi masovno kupovati. Najnoviji primer je parfem Elona Muska nazvan "Burnt Hair". Košta 100 evra, a za manje od 24 sata je prodato 20.000 bočica.

Parfem je, prema rečima samog Muska, "omnigender proizvod" i dolazi u upečatljivoj crvenoj staklenoj bočici. Njegov prevod bio bi "spaljena kosa", a budući da će isporuke onima koji su ga već kupili početi tek u prvom kvartalu 2023., ne znamo da li će zaista mirisati na ovu aromu ili je možda nešto prijatnije, piše Jutarnji.hr.

Direktor Tesle je putem svog omiljenog komunikacijskog kanala, Twittera, poručio da se parfem može koristiti za kupovinu Dogecoina, a nekoliko sati nakon početka marketinga objavio je da je već prodato 10.000 bočica.

Ova brojka se povećala na 20.000 za samo 22 sata. To znači da, ako se parfem prodaje za 100 evra, što, pomnoženo s 20.000 ukupno iznosi 2,05 miliona evra.

Tesla naravno neće dizajnirati, puniti i prodavati Muskov miris. Za to će biti zadužena druga kompanija, ali to sigurno neće smetati obožavaocima Teslinog direktora.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Twitter Screenshotčitanja : 748Komentari