home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Isuzu pick-up

Život piše svakakve priče, a ovo je jedna od zanimljivijih. Naime, Daily Mail javlja o avanturama bračnog para na Tajlandu. Muškarac je morao da obavi nuždu na putu za pokrajinu Maha Sarakham. Međutim, budući da u blizini nije bilo mesta za odmor, Tajlanđanin je sa svojim Isuzu pick-upom stao uz put i obavio posao u džungli.

U međuvremenu, njegova žena je imala istu ideju i otišla je u džunglu. Kad priroda zove, ne propuštajte taj poziv. Međutim, suprug to nije primetio i odvezao se dalje, pretpostavljajući da ona spava na zadnjem sedištu, piše Revija HAK.

Zaboravljena supruga nije imala ni novca ni telefon pa je krenula pešice da potraži  pomoć. Hodala je 21 kilometar i pronašla je policijsku stanicu u centru Kabin Burija u pet ujutro. Tamo je od službenih osoba zatražila pomoć u pronalaženju supruga. Budući da žena nije znala njegov broj napamet, potraga je bila malo teža. Muškarac nije primetio 20 poziva na njezom mobilnom.

Kad je muškarac shvatio da nema njegove drage, već je bio 161 kilometar udaljen od nje. Odmah se okrenuo i pojurio natrag po svoju ženu. Ova ljubavna priča sigurno nije završila velikim zagrljajem. Par je u braku 27 godina i ima 26-godišnjeg sina.

Izvor: Revijahak.hr

Foto: Arhiva / Ilustracijačitanja : 580Komentari