home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Pas u vožnji

Kamera za nadzor brzine u selu Šterusy, na zapadu Slovačke, snimila je neobičan prizor, a tamošnja policija je fotografiju podelila i na Facebooku. Naime, snimajući prekršioce, koji se tim selom kreću brže od dozvoljene brzine kretanja, zabeleženo je da jednu prebrzu Škodu naizgled vozi – lovački pas.

Kako navodi Autonet.hr, Škoda se kretala 11 km/h brže od ograničenja, radar ju je uhvatio pri prekršaju, kamera je snimila fotografiju, a zbog neobičnog prizora sve je završilo i na Internetu kao zabava. Malo manje zabavno je verovatno bilo vlasniku vozila, jer je policija utvrdila da je upravo on, 31-godišnji muškarac, u spornom trenutku upravljao vozilom. Kad je reč o psu, vozač tvrdi da mu je on iznenada skočio u krilo trenutak pre nailaska na saobraćajnu nadzornu kameru.

Vozač, vlasnik psa i Škode, kažnjen je zbog prevelike brzine. Kaznu za neopreznu ili neodgovornu vožnju je izbegao, budući da policijske kamere nisu bile zabeležile nikakve nagle kretnje vozila, pa je policija poverovala da je pas za volanom u trenutku snimanja fotografije sedeo samo slučajno.

Izvor: Autonet.hrčitanja : 1843Komentari