home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Opel Kadett

Foto: Ilustracija

Automobil je nestao 1997. godine, a sada je pronađen na dnu isušene močvare

Emi Carrasco iz Španjije je pre 26 godina ukraden automobil. Njen Opel Kadett je nestao 5. avgusta 1997. godine kada je Emi policiji prijavila krađu.

Kako su godine prolazile, a nikakvih novosti nije bilo, Emi je potpuno zaboravila na svoj Opel. Sve do pre neki dan, kada ju je nazvala katalonska policija i rekla da su pronašli njen automobil na dnu isušene močvare u Riudecanyesu.

Dobila je uputstva da ukloni vozilo iz močvare ili rizikuje veliku kaznu, piše TheSun koji donosi i fotografiju ukradenog Opela (sliku pogledajte OVDE).

‘Mislila sam da se šale‘, rekla je Emi.

Emi je zajedno sa suprugom kupila Kadett nakon njihovog venčanja, a bio je to prvi automobil kojeg su zajedno kupili i za njih je imao sentimentalnu vrednost, navodi Jutarnji.hr.

Automobil je ostao skriven u močvari gotovo 30 godina - sve do nedavne suše.

Nakon što joj je policija zapretila novčanom kaznom, Emi je pokazala dokumente da je podnela policijsku prijavu odmah nakon krađe.

Lokalna policija, koja je sada odgovorna za uklanjanje automobila iz blatne močvare, rekla je da je otvorena istraga kako bi pronašli osobu odgovornu za krađu.

Izvor: Jutarnji.hr / TheSunčitanja : 5881Komentari