home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Sonja M. Heiniger

Društvenim mrežama širi se video bake koja uprkos godinama i dalje uživa u adrenalinskim užicima vožnje.

Švajcarkinja Sonja M. Heiniger je 83-godišnjakinja koja još uvek nije spremna za penziju. Umesto odmora ona bira adrenalinsko okruženje staze. Od 2005. godine je član Porsche Cluba iz Ciriha, a na stazi se može videti u zelenom Porscheu 911 GT3 RS.

Međutim, nedavno je na društvenim mrežama objavljeno da postoji i video u kojem ova super-baka vozi i Lamborghini. I to ne bilo koji, već Gallardo Super Trofeo Stradale, koji je proizveden u samo 150 primeraka. Njime je jurila stazom u Monci, čime je još jednom pokazala da ovakvim automobilima nije mesto u kolekcionarskoj garaži, već na stazi.

Kako navodi Index.hr, Sonja M. Heiniger je vlasnica internet servisa, i to izgleda vrlo uspešnog, jer uz pomenuta dva automobila u svojoj kolekciji imala još tri Lamborghinija. Zanimljivo je da je i njen suprug bio zaljubljenik u trke, ali je penzionisan već godinama. Ona međutim ne posustaje i ne gubi elan u trkama u kojima učestvuje od svoje 18. godine, i to vrlo uspešno. Neretko iza sebe ostavlja trostruko mlađe vozače, čime je stekla status vrlo ozbiljnog i neustrašivog vozača.

Izvor: Index.hr

Screenshot: YouTubečitanja : 756Komentari