home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Lada Riva

Nije retkost da na klipovima iz Amerike vidimo Juga, koji je često tema sprdnje, ali Lada u Čikagu sa kraljevačkim tablicama, to je već nešto drugo.

“Ne znam koji je grad u pitanju, na sliku sam naleteo malopre na TikToku, ali ovo je definitivno pobeda dana!”, napisano je u opisu fotografije Instagram stranica Geokutak.

Jedna od korisnica Instagrama tvrdi da je ova čuvena Lada snimljena u Čikagu te da je na nekim oglasima videla da se prodaje za čak 16.000 dolara.

“Prodaje se na oglasima u Čikagu za 16,000$, piše da je prešao 45k milja i da je ’91 godište”, napisala je ona.

Neki su iskoristili priliku da sve okrenu na stranu šale, te je jedan mladić ispisao interesantnu “rutu” koju je ova Lada prešla da bi došla do Amerike

“Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija.. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije..”.

„Ovo je Lada za američko tržište. Možete videti „uvećan branik“, između ostalih detalja… A tablice je neko najverovatnije poneo. Možda i „poneo“, što će sigurno neko (najverovatnije nadležno) i utvrditi posle ove objave. U svakom slučaju, ovo je vredno podrške u stilu -„oprem dobro“! – živeo izvođač!“ napisao je jedan, očigledni poznavalac ovog automobila.

Sa druge strane, mnogi su se i podsetili da Dragan Jove Torbica, lik iz Državnog posla, je fan ovog automobila, pa ko zna, možda ga je on povezao do Čikaga, samo nas malo bune tablice.

Izvor: CityMagazine

Foto: Instagram.com/geokutakčitanja : 980Komentari