home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

JE Engineering je engleski specijalista za modifikovanje Land Rovera, koji je upravo predstavio svoju novu kreaciju - Zulu, baziranu na klasičnom Land Roveru Defender.

 (Dalje)Nakon prošlogodišnje promocije standardnih verzija treće generacije Megana, ljudi iz Renaulta nastavljaju da šire njegovu porodicu. Tako će svetskom premijerom na Salonu u Ženevi paleta biti proširena i sportskom RS (RenaultSport) varijantom ovog modela, čija se zvanična fotografija pojavila na internetu.

 (Dalje)

Mazda je objavila set novih fotografija nove generacije Mazde3 MPS, odnosno sportske varijante ovog njihovog kompaktnog modela, koja će svetsku premijeru doživeti za neki dan na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Hjundai“ je izabrao najbolji trenutak da predstavi svoj potpuno novi model u segmentu gradskih automobila nazvan i20. Globalna kriza je povećala potražnju za malim, ekonomičnim vozilima, jeftinim za održavanje. Kada se na sve dopiše i petogodišnja garancija i povoljna cena, onda naslednika "geca" čeka lepa budućnost.

 (Dalje)

Odmah je jasno da je Ampera (premijeru će imati za nekoliko dana na Salonu u Ženevi) u stvari samo Chevrolet Volt sa Opelovim znakom, što je uostalom bilo i očekivano (u međuvremenu se pojavio još jedan klon – australijski Holden Volt, o njemu više OVDE).

 (Dalje)

Ni tjuning kuća Sportec neće propustiti ovogodišnji Salon automobila u Ženevi, a to u praksi znači da će na svom štandu izložiti novi Sportec SPR1 M, odnosno detaljno modifikovani Porsche 911 Turbo (serije 997).

 (Dalje)

Nova generacija Lexusovog SUV modela RX je zvaničnu svetsku premijeru imala prošle godine na Salonu automobila u Los Anđelesu, a početkom marta videće ga i posetioci Salona u Ženevi. 

 (Dalje)

Italijanski dizajn studio Zagato se i ove godine potrudio da za posetice Salona automobila u Ženevi (5. – 15. mart) pripremi još jednu zanimljivu kreaciju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 18 19 20