home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dženeral Motors (GM), kompanija koja je nekad bila najveći poslodavac u SAD, stigla je na rub bankrotstva pošto su poverioci odbili poslednju ponudu nagodbe.

 (Dalje)

Od 1. do 14. juna, sva fizička lica koja su vlasnici bilo kod Škodinog modela, moći će potpuno besplatno da poprave svoj automobil u servisu ovlašćenog dilera - Auto kući Kole u Zemunu.

 (Dalje)

Izložba klasičnih sportskih automobila, koje će prikazati učesnici međunarodnog relija "Trans Europa 2009" biće 30. i 31. maja održana na Kalemegdanu, saopštila je danas ambasada Francuske u Beogradu.

 (Dalje)

Hartge BMW serije 7

28 Maj 2009 - 14:24 Tuning Link

Pošto je nedavno vlasnicima nove generacije BMW-a Z4 ponudio nekoliko kompleta atraktivnijih aluminijumskih točkova (i još par detalja), tjuner Hartge GmbH & Co. KG se sada pobrinuo i za novu seriju 7 (model F01 / F02).

 (Dalje)

Pregovori o sudbini proizvođača automobila „Opela”, koji se nalazi u teškoj krizi, prekinuti su u Berlinu bez rešenja.

 (Dalje)

Ovlašćeni prodavac i serviser vozila Opel Ćirkom (www.opelcircom.rs) nudi ograničeni broj vozila po izuzetno povoljnim cenama, a u ponudi se nalaze modeli Astra Classic, Astra H i Corsa Van.

 (Dalje)

Nemački tjuner Vath Motorentechnik GmbH je nakon limuzine, poradio i na performansama i karavanskog Mercedesa C63 AMG Estate.

 (Dalje)

Ekskluzivni Birkin Edition paket iz nemačke tjuning kompanije MTM (Motorentechnik Mayer) je dostupan na svim modelima iz Bentley Continental porodice (uključujući i GTC, GT Speed, GTC Speed i Flying Spur), pa tako i na Continentalu GT.

 (Dalje)

VIDEO : Jaguar XFR

28 Maj 2009 - 08:31 Noviteti Link


Opel Corsa Color Edition

28 Maj 2009 - 00:29 Noviteti Link

Color Edition je naziv nove posebne serije Opelove Corse, koja je dostupna nemačkim kupcima, i to po ceni od skoro 15.000 evra.

 (Dalje)

Jaguar XF je najnoviji u zaista dugačkom nizu automobila u policijskoj uniformi (zanimljivi primeri bili su recimo novi Fiat 500, a posebno ekskluzivni Lamborghini Gallardo).

 (Dalje)

Japanska "Tojota" će idućeg meseca obnoviti prekovoremeni rad zaposlenih u dve fabrike, prvi put u poslednih šest meseci, kako bi podstakla proizvodnju hibridnih vozila "prijus", za kojima je potražnja naglo porasla.

 (Dalje)

Program subvencionisanih potrošačkih kredita koji je pokrenula Vlada Srbije, primenjivaće se od septembra i u Republici Srpskoj, uključujući i Program zamene starih automobila za nove, dogovorili su danas predstavnici Srbije i Republike Srpske.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 19 20  Sledeći»