home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemačkom tržištu japanski Daihatsu nudi još jednu specijalnu ediciju modela Materia, koji u svom Black Edition izdanju i sa bogatijom opremom košta 18.990 evra.

 (Dalje)Dacia je lansirala limitiranu "Kiss Fm" seriju modela Logan i Sandero, koji su se inače u prodaji na rumunskom tržištu pojavili pre nekoliko dana.

 (Dalje)

Prethodni Chery Fulwin je bio baziran na platformi starog Seat Toleda, koju su Kinezi kupili od VW-a, a naslednik, prosto nazvan Fulwin2, ovih dana je i zvanično lansiran u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

 (Dalje)

JMS Opel Zafira

1 Nov 2009 - 18:14 Tuning Link

Tjuning kuća JMS u svojoj bogatoj ponudi ima nešto i za vlasnike Opelove Zafire, odnosno paket koji pored aerodinamičkih dodataka obuhvata i set novih alu točkova i spušteno ogibljenje.

 (Dalje)

 
Pored obeležavanja 25 godina BMW-a M5, protekle nedelje su pažnju (naravno pre svega domaće) javnosti privlačili i 9. sajam automobila u Novom Sadu, najave smanjenja carina na automobile iz EU i nagađanja o Fiatovom novom modelu za Kragujevac.

 (Dalje)

 (Dalje)

U uslovima globalne ekonomske krize, koja je najviše potresla automobilsku industriju i tržište prodaje automobila, Novosadski sajam je uspešno organizovao 9. sajam "Auto-show - Novi Sad".

 (Dalje)

Američki istraživači su otkrili da osobe koji imaju specifičnu grešku u genetskom materijalu postižu 20 odsto gore rezultate na testovima za vožnju.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu se danas završava deveti sajam automobila "Auto Show Novi Sad", a izveštaj i Foto album možete pogledati na sajtu NSautomobili.com.Samo par dana posle one vesti o IMSA GTV paketu za Lamborghini Gallardo LP560-4, iz Nemačke stiže još jedan tjunirani Gallardo.

 (Dalje)

Posle nekoliko dobrih špijunskih slika napravljenih u fabrici, Fiatov Doblo druge generacije je ovim novim fotografijama sada otkriven u potpunosti.

 (Dalje)

Isuzu je u Italiji najavio specijalne edicije modela D-Max, nazvane Urban Jungle i Extreme Passion, koje ovaj 4x4 pick up pretvaraju u zaista zanimljivo vozilo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 28 29 30