home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Izvor : Novosti.rs

Delovi biznis plana za Kompaniju „Fijat Srbija“, koji će tokom ovog meseca u potpunosti usaglasiti čelnici torinske fabrike i države Srbije, predviđaju da se u „Zastavinoj“ fabrici automobila tokom sledeće godine proizvede oko 30.000 „punta“ i da se u potpunosti izmesti postojeća i instalira najsavremenija „Fijatova“ oprema za proizvodnju novih modela.

 (Dalje)Lexus IS 350C kompanije Fox Marketing neće biti i jedini modifikovani IS 350C na SEMA Salonu, koji se od 3. do 6. novembra održava u Las Vegasu.

 (Dalje)

Rides Genesis Coupe

3 Nov 2009 - 00:23 Tuning Link

Hyundaijev Genesis Coupe je očigledno jedan od popularnijih automobila među tjunerima. Dokaz je još jedan doterani model u nizu, koji će javnost naravno upoznati na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Američki tjuner Arturo Alonso i njegov Gullwing America tim su se pozabavili novim Mercedesom SLS AMG (premijerno predstavljen u septembru na Salonu u Frankfurtu), koji je sada uz pomoć novog SLS Panamericana retro body paketa još više nalik klasičnom Gullwing 300SL-u.

 (Dalje)

Tjin Edition Camaro SS

2 Nov 2009 - 19:38 Tuning Link

Još jedan dan i još jedan doterani Camaro, spreman za predstojeći SEMA Salon u Las Vegasu. Najnoviji u nizu je Tjin Edition Camaro SS (Tjin je inače prošle godine u Las Vegasu prikazao modifikovane varijante Honde Fit i Pontiaca G8), urađen u saradnji sa General Motorsom i Real AutoWorksom.

 (Dalje)

NA SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu kompanija Local Motors će prikazati Rally Fighter, model za autentični off-road doživljaj, čiji je dizajn velikim delom inspirisan renderinzima koje je uradio Sangho Kim iz Pasadene, Kalifornija.  

 (Dalje)

Japanska kompanija "Fudži hevi indastriz" (Fuji Heavy Industries), proizvođač marke "subaru", smanjila je procenu gubitka u ovoj poslovnoj godini zbog rasta prodaje i smanjivanja troškova poslovanja.

 (Dalje)

Neubauer, zvanični Abarth diler u Parizu, predstavlja modifikovani i ekskluzivni Abarth 500, koji je ponuđen u limitiranoj seriji od samo 10 komada.

 (Dalje)

Pekinška filijala nemačkog BMW-a danas je demantovala izveštaje da pregovara sa najvećim kinskim proizvođačem automobila "Šangajska autoindustrija" (SAIC) o proizvodnji modela BMW 7-serije u Kini.

 (Dalje)

Kompanija Mazda Srbija i Crna Gora (www.mazda-rs.com) je prošlog meseca zabeležila dobre prodajne rezultate. Oktobarska prodaja je sa ukupno 60 prodatih i ukupnim brojem prodatih vozila od početka godine (635) u skladu sa projektovanim ciljem za ovu godinu.

 (Dalje)

Konačni spisak od 33 kandidata, koji su se našli u izboru za Evropski automobil godine 2010. ("2010 European Car of the Year"), objavljen je 21. septembra, a sada je poznato i sedam finalista ovog prestižnog izbora čiji pobednik će inače biti obelodanjen 30. novembra ove godine.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Kompanija „Fijat automobili Srbija“ ovog meseca će postati većinski vlasnik grupe „Zastava vozila“ i na platnom spisku te firme naći će se 1.200 radnika Fabrike automobila. Država Srbija će sledeće godine finansirati rad još toliko zaposlenih.

 (Dalje)

I Alfin MiTo je od sada dostupan sa 1.3 JTDM dizel Euro 5 motorom od 95KS, koji se nedavno kao 1.3 Multijet našao i u redizajniranom Fiatu Punto Evo.

 (Dalje)

Malezijski proizvođač Naza je ovih dana svoju ponudu osvežio modelom Picanto, koji nije ništa drugo nego dobro poznati Kia Picanto i to u novom, restilizovanom izdanju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 30  Sledeći»