home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem BMW modela M5 Cabrio E34 i M5 E39 Touring, koji nikada nisu zaživeli, ovih dana pažnju ljubitelja ove nemačke marke privlači i priča o unikatnom BMW-u serije 7 E32, u koji je pre više od 20 godina ugrađen V16 motor.

 (Dalje)BMW serije 0

6 Nov 2009 - 15:46 Top secret Link

O tome da u BMW-u razmatraju i proizvodnju novog manjeg modela (verovatno kao serija 0) je nedavno već bilo reči, a time se sada bavi i britanski magazin AutoExpress (odakle je i ovaj rendering mogućeg izgleda budućeg najmanjeg Bavarca).

 (Dalje)Na osnovu istraživanja “Zadovoljstvo kupaca automobila u 2009” koje svake godine sprovodi “ADAC Motorwelt”, vodeći nemački automobilistički časopis sa tiražom od 14 miliona primeraka, Subaru je ubedljivi pobednik među 36 auto brendova koji su učestvovali u anketi.

 (Dalje)

Mahindra Goa Hawk

6 Nov 2009 - 12:13 Noviteti Link

Indijska kompanija Mahundra je u Italiji lansirala doterani model Goa, koji je pored imena Hawk dobio i novi turbo-dizel motor.

 (Dalje)

Dajmler planira da u narednim mesecima ukine hiljadu radnih mesta u proizvodnoj jednici Mercedes u Nemačkoj.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Prema rezultatima redovnog mesečnog istraživanja registracija vozila u Hrvatskoj agencije Promocija plus, u deset meseci ove godine registrovano je 38.506 novih privatnih vozila, što je upola manje registracija kad se napravi poređenje s brojkama u istom periodu prošle godine.

 (Dalje)

Kia na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu nastupa sa više modifikovanih verzija crossovera Soul, s tim što se posebno ističu Sinister Soul i Antenna Soul.

 (Dalje)

Iako je glavna zvezda Fordovog nastupa na SEMA Salonu u Las Vegasu novi Mustang (odnosno njegove mnogobrojne tjunirane varijante), posetioci mogu da vide i kreacije na bazi Fordovog Taurusa.

 (Dalje)

Scion xB pick-up concept

6 Nov 2009 - 08:41 Tuning Link

Među zanimljivim kreacijama (a takvih je zaista mnogo) na ovogodišnjem SEMA Salonu u Las Vegasu je i ovaj Scion xB, prepravljen u pick-up, čiji dizajn potpisuje Brandon Leung.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Izbor novog modela automobila koji će se proizvoditi u “Zastavinoj fabrici automobila” pašće 10. novembra u Kragujevcu,  kada će menadžment “Fijata” i nadležni u Srbiji potpisati Aneks ugovora o poslovanju i investiranju u Kompaniju “Fijat automobili” Srbija.

 (Dalje)

Nemački Avus Performance nastavlja da izbacuje tjunirane Audijeve modele, a poslednja kreacija je A4 Avant nazvan Black Arrow.

 (Dalje)

U Las Vegasu se do 6. novembra održava tradicionalni SEMA Salon tjuniranih automobila, a jedan od eksponata je i ovaj Hyundai Genensis Coupe sa 350 konja.

 (Dalje)