home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Od 1. do 15. decembra traje ponuda domaćeg uvoznika američkih brendova Dodge, Chrysler i Jeep, tokom koje se više modela nudi po atraktivnim cenama.

 (Dalje)

Novi Chevrolet Cruze se već neko vreme prodaje u Evropi i ostalim tržištima (u J. Koreji kao Daewoo), dok će premijera verzije za američko tržište biti održana početkom decembra na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Kia Ceed 1.6 CRDi

29 Nov 2009 - 12:36 Predstavljamo Link

Preuzeto sa : Blic.rs

Korejci nastavljaju da polako i mudro osvajaju zahtevno evropsko tržište. Na početku su igrali na kartu povoljne cene, dve-tri hiljada evra niže od konkurencije. Zatim su poboljšali kvalitet izrade i pouzdanost, dodali su, revolucionarno, sedmogodišnju garanciju i bogatu serijsku opremu, da bi na kraju red došao i na izgled.

 (Dalje)

Brabus na Salonu tjunera u Esenu izlaže i još jači Mercedes SL, odnosno Brabus S V12 R Roadster, koji u odnosu na Brabus S V12 S ima 20 konja više.

 (Dalje)

Među zaista brojnim modifikovanim automobilima na ovogodišnjem Salonu tjunera u Esenu jedan se posebno ističe – Mercedes 300SL Gullwing "Dragstar".

 (Dalje)

Nekoliko dana posle modela Wimmer RS Porsche GT2 Speed Bi-Turbo, tjuner Wimmer RS je posetiocima Salona tjunera u Esenu (traje do 6. decembra) predstavio i svoju preradu otvorenog Ferrarija F430.

 (Dalje)

Ruski proizvođač automobila Avtovaz i francuski Reno potpisali su sporazum po kome će Reno u Avtovaz investirati tehnologiju i opremu vrednu 240 miliona evra.

 (Dalje)

Mada je Brabus pre svega poznat po obradama različitih Mercedesovih modela, još prošle godine se pozabavio i doterivanjem elektroautomobila Tesla Roadster.

 (Dalje)

Još jedan od Evropljanima zanimljivih automobila na Guangzhou Salonu u Kini (završava se 30. novembra) je i Changfeng Acumen, kome je kao inspiracija za izgled očigledno poslužio Volvo S40.

 (Dalje)

I Brabus je naravno prisutan na Salonu tjunera u Esenu (traje do 6. decembra), a među njegovim uvek zanimljivim eksponatima se ovog puta posebno ističu B63 S i GL Widestar.

 (Dalje)

Kompanija Audi objavila je da planira da preuzme 9,1 odsto udela u fudbalskom klubu Bayern Minhen AG, što bi trebalo da bude izvršeno u tri koraka između marta 2010. i jula 2011. godine.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30  Sledeći»