home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Konačno su dostupne prve zvanične fotografije i detalji o novoj, šestoj generaciji BMW-a serije 5, modela koji je od 1972. godine, kada se pojavio, do sada proizveden u više od 5.555.000 primeraka.

 (Dalje)Volkswagen je objavio da će njegova Automotive Division investirati oko 25,8 milijardi EUR u naredne tri godine, od čega će investicije u zgrade, fabrike i opremu iznositi čak 19,9 milijardi EUR, i čak polovina od ovog iznosa biće investirano u Nemačkoj.

 (Dalje)

Nova Opel Astra (predstavljena u septembru na Salonu u Frankfurtu) u Kini upravo ima premijeru na Guangzhou Salonu automobila, ali će se u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nuditi kao Buick Excelle (dosadašnji Excelle je bio baziran na Daewoo modelu) i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.
 (Dalje)

Prema poslednjoj ADAC statistici kvarova za prethodnu, 2008. godinu, nemački proizvođači automobila prednjače po kvalitetu svojih proizvoda. Nemačka premijum trojka - Audi, BMW i Mercedes nalaze se na prvim mestima po pouzdanosti kada su putnički automobili u pitanju. Izuzetak je klasa srednjih mini-vanova, gde prednjači Citroen svojim modelom Xsara/C4 Picasso.

 (Dalje)

Kineska kompanija SAIC, koja drži pravo na ime brenda MG, na Salonu automobila Guangzhou 2009 u Kini predstavlja javnosti serijsku verziju modela MG6, koji je inače kao studija najavljen u aprilu ove godine na Salonu u Šangaju.

 (Dalje)

U susret novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, Delta Automoto pokreće akciju i pod najpovoljnijim uslovima nudi originalnu Honda dodatnu opremu važnu za Vašu sigurnost:

• bluetooth uređaje

• dečija sedišta koja zadovoljavaju najnovije i najviše ECE R 44/04 standarde

• parking senzore

 (Dalje)

Kuća RM Auctions će početkom sledeće godine organizovati aukciju na kojoj će se naći Aston Martin DB4 GT Lightweight, za koga se očekuje da postigne cenu od oko milion američkih dolara.

 (Dalje)

2011 Cadillac CTS Coupe

23 Nov 2009 - 10:47 Noviteti Link

Cadillac je prodaju serijske verzije novog CTS Coupea (koncept je ugledao svetlost dana u januaru 2008. na Salonu u Detroitu) nekoliko puta odlagao, ali je sada auto konačno spreman za svetsku premijeru, koja će se održati sledećeg meseca na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Velika Britanija, Španija, Belgija i Poljska ponudile su Dženeral Motorsu kredite i poreske olakšice. Za uzvrat traže obećanja o opstanku radnih mesta u tim zemljama. Nemačka ostaje pri svom stavu da pomoći za Opel nema.

 (Dalje)

Standardni VW Passat R36 iz 3,6 litarskog šestocilindričnog motora izvlači 300KS, ali posle obrade u nemačkoj tjuning kući HGP Turbonachrüstung GmbH isti agregat raspolaže sa čak 502KS i 700 Nm obrtnog  momenta.

 (Dalje)

Mitsubishi Colt Polar

23 Nov 2009 - 08:46 Noviteti Link

Najnovija specijalna edicija Mitsubishijevog Colta za nemačko tržište ima dodatak Polar u svom imenu, a kao i obično kod posebnih serija, naglasak je opet na bogatoj standardnoj opremi.

 (Dalje)

Norveški proizvođač električnih vozila "Tink global" (Think Global) planira širenje na američko tržište i izabrao je Indijanu za podizanje nove fabrike, preneo je specijalizovani internet portal "Autonjuz", navodeći da će više detalja biti poznato u narednih nekoliko sedmica.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 28 29 30  Sledeći»